OVER MIJ

Informatie over mij en mijn salon

Mijn filosofie

Of er nu wordt gekozen voor een gezichtsbehandeling of pedicure, voor een goede verzorging van de huid met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies bent u bij Beautysalon Yvi aan het juiste adres.

Over de salon:

Beautysalon Yvi is een sfeervolle, knusse en professionele beautysalon gelegen aan het Westeinde 66 in Moordrecht. De schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies. U kunt in de salon even helemaal tot rust komen, echt een moment voor u zelf.

Meer informatie kunt u vinden op de site.

PROFIEL

Beauty Specialist

Mijn naam is Yvette van Vliet en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste. Tijdens mijn opleidingen heb ik gewerkt in de parfumerie. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik 8,5 jaar in een salon gewerkt, veel ervaring opgedaan en veel verschillende trainingen gevolgd op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Mijn drijfveer is zo veel mogelijk mensen aan een mooie huid te helpen, wat van binnen en van buiten komt. Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Ik merk nog steeds dat veel mensen de verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken, daar ligt ook mijn passie om naast de juiste behandeling ook de juiste product advies te geven wat afgestemd is op uw huidtype.

Daarnaast komt schoonheid ook voor een deel van binnenuit, dus richt ik mij naast het behandel en product advies ook op het emotionele welzijn. Neem rust om je lichaam op te laden, maar neem ook pauze om je brein te ontspannen. Op het moment ben ik bezig met de opleiding coaching en stressbegeleiding.
In mijn salon is ruim aandacht voor sfeer en ambiance. Speciale muziek zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest.
Neem tijd voor u zelf, ik neem de tijd voor u!

U bent van harte welkom in mijn salon!