SKIN CARE

Huidverzorgende en verbeterende behandelingen

icon-skin

Schoonheidsbehandelingen     Huidverbetering     Supplementen 


KLAPP Cosmetics: 

Dit mooie merk is puur gericht op huidverbetering. Met in het bijzonder de fruitzuurbehandeling wat een huidvernieuwend effect geeft!
Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat.

Behandelingen:

KLAPP ASA PEEL
Een nieuwe huid - graag!
De ASA Intensive - behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie.
Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.

Een fruitzuurbehandeling werkt als volgt:
• schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af
• versnelt de celdeling
• verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
• pigmentvlekken worden minder zichtbaar
• rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
• verhoogt de collageen- en elastineproductie
• stimuleert de energietoevoer van de huid

ASA PEEL gezicht 60 min € 89,50
ASA PEEL gezicht, hals & decollete 70 min € 99,50
Bij een kuur van drie keer binnen 28 dagen krijgt u de Care Cream er gratis bij twv 40 euro.

Wat maakt de ASA Peel zo bijzonder?
Door de werkstof Nicotinamide wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en deze zorgt voor een opwarming van de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken.
Salycilzuur en fruitzuren:
De salycilzuur werkt talgoplossend en de fruitzuren geven een diepere peelende werking waardoor de huid ontvankelijker is voor alle andere werkstoffen.

KLAPP A-CLASSIC
Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL en heeft een uiterst stimulerende werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid.

Behandeling 70 min € 79,50

KLAPP C-PURE
De compacte kracht van vitamine C.
Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageen biosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris.

Behandeling 70 min € 79,50

KLAPP HYALURONIC
In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar de optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het als vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

Behandeling 70 min € 79,50


Bij alle gezichtsbehandelingen is het modelleren van de wenkbrauwen inbegrepen.