SKIN CARE

Huidverzorgende en verbeterende behandelingen

icon-skin

Schoonheidsbehandelingen     Huidverbetering     Supplementen     Make-up

Verzorging met de producten van Doctor Eckstein BioKosmetik draagt bij aan de harmonie van lichaam, geest en ziel. Deze producten bevatten geen minerale oliën, siliconenoliën of synthetische stoffen en worden niet op dieren getest.


My first treatment by Dr. Eckstein

Tijdens deze behandeling kunt u kennis maken met de producten van Dr. Eckstein. Deze behandeling bestaat uit het reinigen van uw gezicht, peeling, gezichtsmassage, en een masker afgestemd op uw huidtype. Als specialist in huidverzorging krijgt u tijdens de behandeling een huidanalyse, en eventueel een product advies voor thuis gebruik.

U bent van harte welkom om kennis te maken met de salon en de behandeling.

40 min € 37,50


Impure Treatment

Een veel voorkomend probleem is een vette/onreine/acne huid. Een onzuivere huid kan veel oorzaken hebben, zo kan het genetisch bepaald zijn, kun je veel last van stress hebben, slecht eten heeft gevolgen voor de huid of hormonen kunnen een oorzaak zijn van een vette huid. Deze behandeling staat in het teken van een intensieve diepte reiniging voor de huid. De juiste actieve werkstoffen worden gebruikt om het talg te reguleren en de huid weer te laten stralen.

50 min  € 45,-


Moisture boost Treatment

Deze hydraterende behandeling is speciaal afgestemd voor de vochtarme huid en zal de huid weer voorzien van de nodige hydratatie, waardoor de cellen weer optimaal gevuld worden en uw huid weer veerkrachtiger wordt en weer soeplese geeft. Maak een afspraak voor deze behandeling, voor hydratatie, voeding, en een gezonde egale huidtint.

60 min  € 52,50


Vitamin Energy Treatment

Is uw huid futloos, gestresst & vermoeid, en een gebrek aan glans? De Vitamin Energy behandeling is een complete revitaliserende behandeling. De producten waarmee gewerkt wordt bevatten werkstoffen uit vruchten en vitaminen en zorgen voor een complete revitalisering van de huid. De huid wordt steviger, frisser en door het bijzondere vitamine C rubber masker krijgt u weer een stralende en een egale huidteint. Vitamine C is onmisbaar voor de vorming van collageen (bindweefsel) en Vitamine C is een krachtige ant-oxidant wat het immuunsysteem een flinke boost geeft!

75 min  € 69,50


Collageen Treatment

Een luxe behandeling voor de vrouw die hoge eisen stelt aan haar huid. Door middel van rijke ampullen wordt de huid voorzien van waardevolle ingrediënten die de huid verwennen en laten stralen. Tevens zullen lijntjes zichtbaar verminderen en uw gelaatspieren worden ontspannen. Na de ontspannende en stimulerende massage krijgt u een ‘speciaal’ liftend masker en voor rondom te ogen oogpads voor een optimaal liftend resultaat!

90 min € 85,-


Bij alle gezichtsbehandelingen is het modelleren van de wenkbrauwen inbegrepen.